preloader

Wegens groot succes : verlenging van onze promotie permanente ontharing! -50% !

Permanente ontharing (diode-laser)

Zo werkt het:

De diodelaser zendt gedurende een fractie van een seconde een zeer geconcentreerde lichtstraal uit. Deze energie wordt  geabsorbeerd door het pigment in het haar, wordt omgezet in warmte en dringt door tot in het haarzakje, waar de haarwortel wordt vernietigd zonder schade toe te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaatsen niet meer mogelijk. Op die manier kunnen grote oppervlakken definitief worden onthaard. Laser ontharen is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en kan op het ganse lichaam worden toegepast.

bekijk onze foto’s

Behandeling:

Door de hoge effectiviteit zijn er doorgaans maar 3 tot 6 behandelingen nodig, wat de totale behandelkosten relatief laag houdt. Er is vaak reeds een zichtbaar effect na 1 behandeling. Afhankelijk van het te behandelen gebied en de haargroei wordt de behandeling na 4 tot 12 weken herhaald. Na een effectieve reeks behandeling vallen de haren vanzelf uit binnen de 3 weken. Gemiddeld wordt een haarreductie tot  80% bereikt.

Let op:

Enkel haren in de groeifase bevatten voldoende pigment. Tijdens het intakegesprek worden de mogelijkheden besproken en wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld, afhankelijk van uw huidtype, haargroei en wensen. 

Het beste resultaat wordt verkregen bij donkere haren op een lichte huidskleur.

Reserveren?

Bij voorkeur online via onderstaande knop of telefonisch via 0499 77 55 17 of 0485 20 60 41.

Gratis parkeren: klik hier voor meer info