preloader

Wegens groot succes : verlenging van onze promotie permanente ontharing! -50% !

Hair

Art Of Beauty Mardanyan Haarverzorging
Art Of Beauty Mardanyan Haarverzorging
Art Of Beauty Mardanyan Haarverzorging
Art Of Beauty Mardanyan Haarverzorging

Onze haren weerspiegelen onze persoonlijkheid.

Wat is er mooier dan een fris en verzorgd kapsel?

Afhankelijk van je huidige coupe, de vorm van je gezicht, je haartype en natuurlijk jouw specifieke wensen, overlopen we samen met jou welke mogelijkheden op vlak van snit, kleur en haarstijl bij jou passen.

Wash

Tijdens het wassen geniet u niet enkel van een heerlijke hoofdmassage. Onze verwarmde wasstoel is immers uitgerust met een mechanische massage-unit die u helemaal zelf kunt instellen naar wens.

Cut

Als veelzijdig en gebrevetteerd kapster beheerst Armine zowel de klassieke snitten als de nieuwste uitdagingen. Naast de hedendaagse technieken worden enkel hoogwaardige producten van de betere handelsmerken gebruikt: BC Bonacure, Blond Me, Osis+ en Schwarzkopf.

Coloring (bio)

Onze kleuringen zijn biologisch afbreekbaar en gegarandeerd onschadelijk voor het haar en de hoofdhuid. Ons kleurenpallet wordt regelmatig aangepast aan de huidige trends. Ook ontkleuringen, en highlights (meshes, lokken en balayages) zijn mogelijk.

Brush

Armine hecht veel belang aan de uiteindelijke afwerking van uw kapsel. Voor, tijdens en na het brushen wordt uw haar gevoed met verzorgende balsems die een langdurige schitterende glans verzekeren. Indien nodig adviseert zij u in de verdere thuisbehandeling.

Keratine (lissage)

Een lissage met Keratine mocht niet in onze lange lijst van behandelingen ontbreken. Bent u het zo moe om je haren dagelijks te stijlen met een stijltang? Dan is een keratine-behandeling beslist een aanrader.

Hair extensions

Droom je van langer en voller haar? Al eens aan extensions gedacht? Twijfel niet langer en kom volledig vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies. Wij werken alleen met echt haar en de beste merken. Het resultaat is een natuurlijk ogende haartooi waar je zo lang van droomde.

 

Wij ontvangen je graag met de befaamde Armeense gastvrijheid in een warme en huiselijke sfeer. Het enige wat je hoeft te doen is je volledig ontspannen en je door ons lekker laten verwennen…

Kortom, wij maken graag tijd voor jou. Tot binnenkort!

haarbehandelingen

bekijk onze foto’s

Reserveren?

Bij voorkeur online via onderstaande knop of telefonisch via 0499 77 55 17 of 0485 20 60 41.

Gratis parkeren: klik hier voor meer info